Få outdoor oplevelser i din egen have

0
197
fordele trampolin nedgravet

Det er skam også muligt at få gode og sjove outdoor oplevelser hjemme hos dig selv, hvis du har passende størrelse have.

En trampolin er et godt eksempel på dette. Den kan give dig en masse sjove timer i haven og samtidig giver det også god motion.

Det er så sjovt at hoppe på en stor trampolin. Hvis du har sådan en i din have, så har du altid mulighed for at gå ud og snuppe en god hoppetur, når ungerne altså ikke lige er i gang med at bruge den.

Der er flere modeller af gode havetrampoliner på markedet, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis du skal have sådan en med hjem. Nogle er runde, andre er ovale eller firkantede. Nogle er store, andre er små. Nogle står på kraftige ben, andre er gravet ned.

Der er flere gode argumenter, der taler for en nedgravet firkantet havetrampolin.

Fordelene ved en firkantet trampolin

Når valget står imellem en rund eller en firkantet trampolin, så er der noget, der taler tydeligt for en firkantet model.

En firkantet havetrampolin er pladsbesparende, da den kan placeres helt ude i havens ene hjørne. Den er stadig nem at komme til, den kræver bare ikke nær så meget plads.

Desuden vil den firkantede variant typisk være hårdere affjedret, hvilket betyder, at du kan hoppe kraftigere og lave flere tricks på den.

Fordelene ved en nedgravet trampolin

Du skal også vælge, om du vil have en trampolin på ben, eller du vil have den gravet ned i græsplænens niveau. 

Hvis du vælger den nedgravet model, så der nogle åbenlyse fordele som for eksempel det, at du slipper for at flytte rundt på den store trampolin, hver gang du skal slå græs. Desuden vil der ikke opstå så mange faldulykker med en nedgravet model.

Vælg den firkantede nedgravede trampolin

Kombinerer du de gode argumenter, der er for en firkantet og for en nedgravet trampolin, så har du en virkelig god trampolin, som nok skal blive hele familiens bedste stykke legetøj. Der er mange gode timers leg i sådan en. 

Desuden giver det god motion, mens du morer dig. Det opleves bare ikke som motion, fordi det er så sjovt og mere har karakter af leg end af motion. Men ikke desto mindre så er det altså ret god motion, du får, når du hopper på den. At få god eg effektiv motion, mens du har det sjovt, det skal man bestemt ikke kimse ad.

Du kan jo lave de indledende opvarmningsøvelser ved at begynde at grave et rigtigt stort hul i det ene hjørne af haven.

Hvilken af de nedgravede trampoliner skal du så vælge

Skal du så vælge den runde nedgravede trampolin eller skal du vælge den firkantet nedgravede trampolin. Begge modeller har hver deres fordele, og meget af det handler egentlig om dig selv.

Hvordan er din have indrettet, hvad foretrækker du selv og hvad med priserne på de to forskellige nedgravede trampoliner?

Du kan læse meget mere om både den nedgravede trampolin og den firkantet trampolin til nedgravning i denne artikel. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here