Hvad kan man lave i naturen?

0
1001
hvad skal man lave i naturen

Når man er ude på opdagelse i naturen så er der udover selvfølgelig blot at gå rundt og opleve det hele, en række forskellige aktiviteter som man kan lave for at gøre hele turen en lille smule mere sjov. Den kigger vi på her! Eller de forskellige ting man kan lave vælger vi at grave lidt dybere ned i!

 

Få tankerne hen på noget roligt

Først og fremmest åså er det en af de mange ting man kan gøre er at få tankerne hen på noget roligere. Derfor er det oplagt hvis man har taget sin computer med, at man kan lave noget som fx at sætte sig ned, og det er aller bedst hvis man kan afskærme sig selv fra resten af de ting der kan forstyrre en, eksempelvis ved at have et telt med.

Man sætter sig herind og så tænder man computeren og går hen til fx en 7 kabale. man kan lægge mange forskellige 7 kabaler, men et af de steder som jeg altid vil anbefale er et sted som 7kabalespil.dk, hvor man især kan lægge en sjov en.

Lav lege i skoven

Men derudover kan man også lave en hel del sjove lege. Hvis du mangler inspiration til en leg der er noget for dig så vent ikke med at hente inspiration fra andre steder på nettet. Man kan fx fine nogle på den danske spejder side, der er fyldt til bristepunktet med ideer man kan gøre brug af.

Det kræver måske også lige at man her har nogle børn med, for hvis man er helt alene så er det ikke meget ved!

Find vilde dyr

Til sidst kan nævnes den mulighed at gå på jagt efterr vilde dyr i skovens stille mul. Ja du læste nemlig rigtigt for i og med at man er inde i en skov så vil det helt sikkert kunne lade sig gøre at finde frem til nogle dyr der er lidt mere ude på ballade end så mange andre. Hvis du gerne vil finde et dyr så pas bare på at det ikke er et farligt et, for der er ikke noget så træls som at støde ind i et syr der vil dig det ondt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here