Husk afslapningen mellem dine eventyr

0
1099
udendørs og elektronik

De fleste af os kender glæden ved at være udenfor. Det er et sus man får hver gang man kommer ud i naturen og bare føler sig i et med det hele. Det er en rar og behagelig følelse, men man skal altså også huske at få slappet af engang imellem.

Det er ikke noget hemmelighed at jeg er lidt af en nørd og denne hobby bruger jeg til at få tankerne væk fra at skulle udenfor hele tiden. Hør bare med her, hvor jeg snakker om hvor meget jeg også går op i elektronik og den slags.

Selvom det kan virke i mod vores natur så er det vigtigt at man nogle gange bare tillader sig selv at blive indendøre og ikke gå udenfor for det er faktisk her man har mulighed for at lade op igen. Derfor vil jeg råde dig til at prøve det. Det kan være en rigtig god oplevelse.

Bliv indendøre for en stund

Jamen, tænker du så måske, hvad i alt verden kan man laver indenfor og hvad er der spændende ved det. Man har en rigtig masse spændende ting, og noget af det bedste er at sætte sig ned og se en god film med familien. Det kan også være at man har en masse ting at se til, og her kan det altså være rart at få koblet af.

Her er et par ideer til hvad du kan lave indendøre:

  • Forbered dit næste store eventyr
  • Slap af med en god film med dit nye fjernsyn eller ved computeren
  • Spil noget sjovt med dine børn
  • Læs en god bog

Mange vælger også at gøre noget helt tredje. Fx er jeg meget god til at planlægge og redigere i elektronik, og for mig er der ikke noget bedre end at tage ud og købe et nyt fjernsyn fx. Det kan være at dette er en god måde at få tankerne lidt på gled for godt nok tænker jeg hele tiden på mit næste store eventyr og hvor jeg skal tage hen udenfor, men det var nu i sidste uge også rart at lave noget research og læse mig frem til hvad der var bedst i test for et nyt fjernsyn, en ny bærbar, en powerbank, en ny trådløs højtaler etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here