Folkene bag

0
1356

Bag denne blog står der en lang række personer, der allesammen har det tilfældes at de elsker det udendørs liv. Hvad end det kommer an på at skulle hike i bjergene eller måske skulle sove i minus grader på nordpolen så er det den dejlige følelse af at kunne folde sig ud og være i et med naturen som nok tiltrækker os allesammen.

Denne side er ikke blevet til helt alene og bag os står der en lang række af andre personer og partnere, der skal have stor tak og ros for at hjælpe med til at holde denne blog ved lige. Dette gælder bl.a.:

Festmusiknu.dk
På festmusiknu.dk finder du musik til fest indenfor alle genre. Mange ting skal der til for at gøre en fest mindeværdig, men festmusik kan i den graf sikre at det bliver en god og hyggelig komsammen for venner og familie. Det fungerer rigtig simpelt at booke festmusik igennem siden – man vælger først hvilken genre af musik man søger – fx om det er musik til bryllup, en sanger til fest eller måske noget tredje.

Analyseskolen.dk
På analyseskolen finder man nogle af de mange modeller til at analysere alt lige fra noveller til digte og videre til eventyr og andet litteratur og andre tekster. Hvis man går i skole eller måske på gym har man helt sikkert oplevet at få en opgave for i dansk der indebærer at man skal læse en tekst igennem og dernæst dykke dybere ned i denne for at finde nogle af de dybere meninger med den eller måske hvilket budskab der ligger bag. Her på siden finder man modeller til analyser og meget andet spændende.

Julesangene.dk
Hvis du også er fan af jul og alt hvad der har med denne højtid at gøre så kan du godt gøre dig den tjeneste at gå ind på denne juleside, der indeholder nogle af de mange gode julesange, som bliver sunget hvert år. Det er en side hvor du både kan læse teksten og også ofte høre sangen blive spillet. Du finder melodi og ofte står der også bonus info om alt lige fra hvem der har skrevet eller komponeret sangen til andre ting om hvad sangen måske omhandler.

bornesangene.dk
En side der indeholder en liste med alle de klassiske danse børnesange, som bliver sunget flittigt at børn og også voksne over hele landet. her på siden vil du finde alt fra sangstekst til melodierne til nogle af de mange populære sange. Du kan finde tekst til alle slags sange fra Jeg har fanget mig en myg til Lille Peter edderkop. Man kan ligeledes finde andre artikler om fx sanglege og andet, der har med spændende børneaktiviteter at gøre.

Bluetooth højtaler
Dette er en side der fyldt med en masse bud på hvad den bedste bluetooth højtaler er. Siden indeholder en hovedartikel hvor der er lavet test af de bedste trådløse højtalere. At have en trådløs højtaler der både er flot og som spiller god musik er en gadget der virkelig kan være rar at have i rigtig mange situationer. Følg linket til test af bluetooth højtaler og se testen hvor de bedste bluetooth højtalere findes.

Festleg.dk
Er du glad for at gå til fest, og kan godt lide at der er god stemning, så vil du kunne finde en masse nyttig inspiration på denne side. Den er spækket med artikler om alt lige fra en sjov tip en 13er til måske at finde et indsalg eller en sjov leg, der kan bruges som underholdning til bryllup.

Konfirmationsideer.dk
Hvis du er vild med at holde konfirmation så er dette lige noget for dig. Ok indrømmet, der er nok ikke nogen der elsker at skulle arrangere konfirmationen – og det er fordi der er så meget der skal væres styr på. Fx skal man have skrevet en sang til konfirmanden, man skal have lavet et fint konfirmationskort, og meget meget mere. Men her kan du få råd til alle aspekter af konfirmationen!

Patiens-harpan.se
Spil en sjov harpan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here