Folkene bag

0
76

Bag denne blog står der en lang række personer, der allesammen har det tilfældes at de elsker det udendørs liv. Hvad end det kommer an på at skulle hike i bjergene eller måske skulle sove i minus grader på nordpolen så er det den dejlige følelse af at kunne folde sig ud og være i et med naturen som nok tiltrækker os allesammen.

Denne side er ikke blevet til helt alene og bag os står der en lang række af andre personer og partnere, der skal have stor tak og ros for at hjælpe med til at holde denne blog ved lige. Dette gælder bl.a.:

Julesangene.dk
Hvis du også er fan af jul og alt hvad der har med denne højtid at gøre så kan du godt gøre dig den tjeneste at gå ind på denne juleside, der indeholder nogle af de mange gode julesange, som bliver sunget hvert år. Det er en side hvor du både kan læse teksten og også ofte høre sangen blive spillet. Du finder melodi og ofte står der også bonus info om alt lige fra hvem der har skrevet eller komponeret sangen til andre ting om hvad sangen måske omhandler.

bornesangene.dk
En side der indeholder en liste med alle de klassiske danse børnesange, som bliver sunget flittigt at børn og også voksne over hele landet. her på siden vil du finde alt fra sangstekst til melodierne til nogle af de mange populære sange. Du kan finde tekst til alle slags sange fra Jeg har fanget mig en myg til Lille Peter edderkop. Man kan ligeledes finde andre artikler om fx sanglege og andet, der har med spændende børneaktiviteter at gøre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here