Dyrk Yoga ude i det fri

0
1354

Lige som man oftest dyrker sådan noget som tai chi udenfor, så giver det lige så meget mening at dyrke yoga ude i det fri. Yoga blev oprindeligt brugt som en intens måde at forberede sig til bøn og meditation på. Dermed kommer du i en vis grad i kontakt med den åndelige del af livet ved at bruge dit åndedræt, din smidighed og din udholdenhed, når du dyrker yoga.

Den oplevelse kan blive forstærket ved, at du laver dine yogaøvelser ude i det fri, hvor der er meget højt til loftet.

Dyrk yoga hjemme i haven eller på et offentligt sted

Hvis du har en have og i øvrigt helst vil lave dine yogaøvelser helt i fred, så kan du fint gøre det derhjemme. Du kan enten bruge terrassen til at lægge din yogamåtte på, eller du kan lægge den på et stykke græs, hvor der ikke er alt for ujævnt. 

Mere behøver du ikke for at have alt, hvad du har brug for til dine øvelser. Du kan enten selv sammensætte et træningsprogram, eller du kan afspille en guidende stemme til øvelserne.

Har du ikke en have, eller vil du helst lave dine øvelser på et større sted eller eventuelt sammen med andre, så kan du trække ud i en park, på en strand eller lignende, hvor der er plads og rum nok til det.

Andre hobbyer i naturen

Yoga er ikke en sport, der kræver det helt store udstyr. Du behøver bare en simpel måtte og noget blødt tøj, så kan du komme godt i gang med nogle øvelser. Der findes dog andre sjove udendørs aktiviteter, hvor man har brug for lidt udstyr.
En af disse kan være skydning med luftgevær. Dette er en utrolig populær hobby blandt mange. Du får lov til at opleve, at adrenalinen pumper gennem kroppen, samtidig med at du får frisk luft og lov til at opleve naturen på en helt ny måde.
Det kræver en smule træning at komme i gang med at skyde, men hvis du får hjælp fra en erfaren skytte, så skal du nok komme ind i rytmen lynhurtigt. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here